Sikkerheds Optimering vil give jer tryghed til at skabe større success

Sikkerheds Optimering
Sikkerheds Optimering
Sikkerheds Optimering

Sikkerhed på alle platforme

Sikkerheds Optimering gælder både Adgang til Websitet, E-mail sikkerhed, Backup og alle mulige optimeringer, så eventuelle kriminelle skal møde flest mulige forhindringer på sin vej.

Vi Sikkerheds Optimere ikke indtil vi føler os tilfredse, vi optimere indtil der ikke er mere at optimere. Dette er en lang process, og derfor har vi valgt at lade løsningen køre som abonnement.

Sikkerheds Optimering

Vi analysere sikkerheden, og sætter ind hvor vi kan. Ved en Sikkerheds Optimering vil i ligeledes lave en backup, for at kunne gendanne ved et nedbrud af jeres site, e-mail eller database.

Sikkerheds Optimering
Hastigheds Optimering

899,- /md

ekskl. moms.
Backup af Website
Backup af Website
Backup tages dagligt, og overskrives efter 7 dage.
Opdatering af WordPress
Opdatering af WordPress
WordPress opdateres så det altid er up to date. Dette sikrer sikkerheds opdateringer igennem WordPress, som kan skabe mere sikkerhed i jeres system, eller bringe nye features i jeres system.
Opdatering af Woocommerce
Opdatering af Woocommerce
Opdatering af Woocommerce, forekommer ikke så ofte, men kan også have nye sikkerhedsopdateringer eller features, som bør kigges nærmere på om er nødvendigt for jer. Derved vil vi opdatere og holde jeres Webshop up to date.
Opdatering af plugins
Opdatering af plugins
Opdatering af plugins vil oftest komme med nye features eller rettelse af fejl, som må være i et installeret plugin.
Opdatering af tema
Opdatering af tema
Opdatering af tema vil oftest komme med nye features eller rettelse af fejl, som må være i et installeret plugin.
Sikkerhedstjek
Sikkerhedstjek
i et sikkerhedstjek vi optimere og sikre at sikkerheden er i top, og at vi kan minimere muligheden for at scammer og hackere har adgang til jeres site, og at i fremadrettet kan fokusere på jeres forretning.
Hastighedstjek og Optimering
Hastighedstjek
Igennem et hastighedstjek vil vi lave analyse af websitet og optimere hastigheden på de parametre, som trænger til en kærlig hånd.